ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΑΣ

Δείτε τι πρέπει να ξέρετε έτσι ώστε να τα διατηρήσετε φρέσκα για όσο το δυνατόν περισσότερο.
  1. ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ: Κρατήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 1 εβδομάδα ή αποθηκεύστε το στο ψυγείο για 2 με 3 εβδομάδες.
  2. ΛΕΜΟΝΙΑ: Δεν χρειάζονται ψυγείο για δύο εβδομάδες περίπου. Εάν τοποθετηθούν στον κάδο των λαχανικών του ψυγείου αντέχουν έως 6 εβδομάδες.
  3. ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ: Αντέχουν για δύο μέρες σε δροσερό, σκοτεινό χώρο εκτός ψυγείου και έως δύο εβδομάδες εντός ψυγείου.
  4. ΜΗΛΑ: Διατηρήστε τα μακριά από ζέστη και θα σας κρατήσουν για περίπου δύο εβδομάδες. Τα μήλα αντέχουν έως 6 εβδομάδες μέσα στη φρουτιέρα του ψυγείου.
  5. ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ: Τα ώριμα ακτινίδια μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για λίγες μέρες. Αυτά που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα μπορείτε να τα διατηρήσετε εκτός ψυγείου.
  6. ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ: Αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ωριμάσουν και φυλάξτε στο ψυγείο.
  7. ΣΤΑΦΥΛΙΑ: Χρειάζονται οπωσδήποτε ψυγείο όπου διατηρούνται για 1 εβδομάδα. Τα πλένουμε καλά όταν έρθει η ώρα να τα φάμε.