- ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ: Κρατήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 1 εβδομάδα ή αποθηκεύστε το στο ψυγείο για 2 με 3 εβδομάδες.
- ΛΕΜΟΝΙΑ: Δεν χρειάζονται ψυγείο για δύο εβδομάδες περίπου. Εάν τοποθετηθούν στον κάδο των λαχανικών του ψυγείου αντέχουν έως 6 εβδομάδες.
- ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ: Αντέχουν για δύο μέρες σε δροσερό, σκοτεινό χώρο εκτός ψυγείου και έως δύο εβδομάδες εντός ψυγείου.
- ΜΗΛΑ: Διατηρήστε τα μακριά από ζέστη και θα σας κρατήσουν για περίπου δύο εβδομάδες. Τα μήλα αντέχουν έως 6 εβδομάδες μέσα στη φρουτιέρα του ψυγείου.
- ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ: Τα ώριμα ακτινίδια μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για λίγες μέρες. Αυτά που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα μπορείτε να τα διατηρήσετε εκτός ψυγείου.
- ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ: Αποθήκευση σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ωριμάσουν και φυλάξτε στο ψυγείο.
- ΣΤΑΦΥΛΙΑ: Χρειάζονται οπωσδήποτε ψυγείο όπου διατηρούνται για 1 εβδομάδα. Τα πλένουμε καλά όταν έρθει η ώρα να τα φάμε.
|
|