ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

psiktikos

Μια σταθερή αξία, που εξασφαλίζει απασχόληση, κατά τον επαγγελματικό βίο, στους κατόχους πτυχίου της εν λόγω ειδικότητας. Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από ενδιαφέροντα τεχνικά μαθήματα που διεξάγονται τόσο στην αίθουσα διδασκαλίας όσο και στο εξοπλισμένο εργαστήριο της ειδικότητας :

  • Εγκαταστάσεις Ψύξης με αντικείμενο την τεχνολογία ψύξης και τις διατάξεις, μηχανισμούς, εξαρτήματα και μέσα με τα οποία αυτή επιτυγχάνεται.
  • Εγκαταστάσεις Κλιματισμού όπου παρουσιάζονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση του αέρα ενός χώρου και πως εμείς επεμβαίνουμε ώστε να πετύχουμε συνθήκες άνεσης στο χώρο χρησιμοποιώντας σωστά τον κατάλληλο εξοπλισμό.
  • Αυτοματισμοί Ψυκτικών Εγκαταστάσεων με θέμα τους αυτοματισμούς τις διατάξεις και τα όργανα ελέγχου και ρύθμισης των εγκαταστάσεων ψύξης και κλιματισμού.
  • Συμπιεστές όπου αναφέρονται τα πάντα γύρω από τα μηχανήματα που θεωρούνται ως η καρδιά των κυκλωμάτων ψύξης και κλιματισμού.
  • Σχέδιο ειδικότητας ώστε να μπορεί ο εκπαιδευόμενος να αναγνωρίζει αλλά και να σχεδιάζει συσκευές, όργανα, εξαρτήματα και ότι άλλο αποτελεί μέρος μιας εγκατάστασης ψύξης ή κλιματισμού.

Σημείωση: Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα γίνονται στα εργαστήρια που ανήκουν στο 1ο ΣΕΚ Αιγίου